Register

A password will be e-mailed to you.

V posledných mesiacoch sme sa nádielku hier v predplatnom PS Plus dozvedeli vždy prostredníctvom úniku od leakera s prezývkou billbil-kun. Tento raz ho však v PlayStatione predbehli, keďže marcovú ponuku odhalila japonská spoločnosť v najnovšej epizóde State of Play.

V prvom rade, marcové hry nahradia tie februárové 7. marca. Pokiaľ ste si ešte aktuálne tituly neaktivovali, nezabudnite tak učiniť do uvedeného dátumu. Poďme ale už na hry, ktoré si budeme môcť vďaka predplatnému pridať do knižnice budúci mesiac.

Battlefield 2042 – PS5|PS4

V prvom rade to bude Battlefield 2042. Je otázne, či EA chce týmto krokom vdýchnuť poslednej časti tejto série trochu života, keďže ako iste viete, Battlefield 2042 rozhodne nenaplnil očakávania. Za skúšku však titul stojí, od vydania na ňom totiž vývojári urobili niekoľko zmien a pridali nový obsah, hoci zázraky asi čakať nemožno.

Minecraft Dungeons – PS4

Druhým titulom bude Minecraft Dungeon, akčná adventúra inšpirovaná klasickými dungeon crawlermi. Neustále budete objavovať nové zbrane a predmety, ktoré vám pomôžu poraziť nemilosrdný húf nových a nepríjemných mobov. Do dungeonov sa môžete pustiť sami, alebo sa spojiť s priateľmi aby ste v rámci tejto výpravy zachránili dedinčanov a zničili zlého Arch-Illagera.

Code Vein – PS4

Posledným titulom marcovej ponuky bude akčné RPG Code Vein, ktoré je inšpirované hrami ako Dark Souls alebo God Eater. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď svet postihla záhadná katastrofa známa ako Veľký kolaps. Na boj proti príšerám, ktoré sa začali objavovať po celom svete, ľudstvo vytvorilo Revenantov – ľudské mŕtvoly oživené implantovaním parazita BOR (Biological Organ Regenerative) do srdca, ktorí potom pôsobia ako upírski bojovníci s jedinečnými schopnosťami. Pokiaľ máte radi výzvu, týmto titulom nešliapnete vedľa, hoci na špičku v rámci soulsike hier nedosiahol.

Zdroj: State of Play

Komentuj!