Register

A password will be e-mailed to you.

Akčné RPG Steelrising od Spiders štúdia sme recenzovali len pomerne nedávno, avšak už teraz, iba pár mesiacov po vydaní, vychádza platené rozšírenie s názvom Cagliostro’s Secrets. Toto DLC pridá nové úrovne, originálnych nepriateľov, nové zbrane a dodatočné vedľajšie úlohy do už existujúcich úrovní.

Steelrising bol iba nedávno obohatený o veľkú aktualizáciu, ktorá pridala New Game Plus s exkluzívnymi zbraňami. Tento nový obsah bude k dispozícii po dokončení úrovne Bastila a zahŕňa ďalšiu hlavnú úlohu, zameranú na grófa de Cagliostra, agenta kráľa Ľudovíta XVI. Vstúpime do novej úrovne Hôpital Saint Louis, kde na nás čakajú noví nepriatelia. Našťastie budeme mať k dispozícii päť nových zbraní a niekoľko kostýmov. Samozrejme, pribudne ďalší boss, dve úplne nové postavy a upravené verzie existujúcich nepriateľov. Užijeme si aj niekoľko nových vedľajších úloh, ktoré nám poskytnú dôvod vrátiť sa do existujúcich úrovní.

V tlačovej správe sa píše: “Pri tomto temnom dobrodružstve, kde musíte prekabátiť Cagliostrove stroje, inšpirované Mesmerom, narazíte na nových nepriateľov a odomknete si nové zbrane a kostýmy. Ste pripravení odhaliť šokujúcu pravdu o alchýmii, ktorá poháňa kráľovské automaty?”

DLC Cagliostro’s Secrets vyjde už 10. novembra tohoto roku.

Komentuj!