Register

A password will be e-mailed to you.

Steelrising od štúdia Spiders (napr. Greedfall, alebo Technomancer) sa predviedol v nových ukážkach z hrania a ukázal nám rozličné lokality a pamiatky, ktoré navštívime počas prieskumu Paríža. Zároveň tvorcovia pozývajú záujemcov do otvorenej betaverzie.

V akčnom RPG Steelrising nás čaká v prvom rade dynamická akcia v štýle souls-like hier, odohrávajúca sa v alternatívnej verzii obdobia vlády kráľa Ludovíta XVI. Ten používa obrovské bojové stroje k terorizovaniu celého Francúzska a mi musíme chrániť kráľovnú Mariu Antoinettu, pričom budeme obsluhovať jeden z týchto netradičných strojov z menom Aegis.

Vývojári k tomu píšu v tlačovej správe. “Mesto horí a krváca pod šialenstvom kráľa Ľudovíta XVI. a jeho násilníckych robotických légií. Tajomný klenot medzi robotmi, Aegis, vytvorený inžinierom Vaucansonom ako osobný strážca kráľovnej, musí v tejto náročnej akčnej RPG hre zachrániť Francúzsku revolúciu.

Nový Paris Trailer neukazuje len Paríž, ale aj pozýva do uzatvorenej bety. Prístup do nej majú tento víkend všetci, ktorí si Steelrising preobjednali na PC, PlayStation 5 alebo Xbox Series X/S. Obsahuje dve úrovne z hry, pomenované Saint Cloud a Les Invalides. Zároveň sa dajú vyskúšať rozličné zbrane.

Plná verzia akčného RPG Steelrising vyjde už 8. septembra 2022 na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Komentuj!