Register

A password will be e-mailed to you.

O pripravovanom remaku kultovej hry System Shock sme vás už viackrát informovali. Niet pochýb, že vývoj trvá už trochu pridlho a vývojári z Nightdive Studios sú si toho plne vedomí. Zrejme práve preto v aktuálnom septembrovom update ďakujú fanúšikom za ich trpezlivosť a sľubujú, že už čoskoro prinesú konečne obsiahlejšie a detailnejšie správy.

Štúdio Nightdive aktuálne pracuje na niekoľkých herných projektoch a vynovený System Shock je iba jedným z nich. Každopádne, od roku 2016, kedy sa System Shock objavil na vtedajšom Kickstarteri už prešla pomerne dlhá doba. Najnovšie vývojári prezentovali niekoľko nových screenshotov, predstavujúcich assety pre štruktúry, vegetáciu a aj Avian Mutanta. Už čoskoro sa však máme dočkať aj väčšej aktualizácie demoverzie, dostupnej stále na Steame. Tá má, okrem iného, priniesť vylepšenú umelú inteligenciu, nové animácie a opravu niekoľkých bugov.

Dátum vydania stále nebol ohlásený, avšak System Shock Remake dorazí na platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Keď si ho však na Steame preobjednáte, získate zadarmo aj System Shock 2: Enhanced Edition.

Komentuj!