Register

A password will be e-mailed to you.

Zurkon Jr. a jeho Almost Launch Party je späť s ďalším videom lákajúcim na prichádzajúci titul Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorého sa dočkáme budúci mesiac na konzolách PlayStation 5. Najnovšia ukážka sa zameriava na planéty a ich prieskum.

Séria Ratchet & Clank sa vždy vyznačovala zaujímavými a rozmanitými prostrediami, pričom z tohto trendu neupustia vývojári z Insomniac Games ani v najnovšom dobrodružstve známej dvojice, s ktorou sa stretávame už 19 rokov. Podľa všetkého tak bude Rift Apart predčasnou oslavou 20. narodenín tejto značky, no o tom inokedy.

Dnes sa môžeme spoločne pozrieť na to, čo si pre nás vývojári v novinke pripravili a na aké planéty sa Ratchet, Clank a Rivet pozrú. Nie všetky budú úplne nové, avšak i navrátivšie prostredia prešli zmenami, aby pôsobili novo, nakoľko pôjde o ich verzie z alternatívnej reality. Tešiť sa môžeme na planéty ako Savali, Scarstu Debris Field, Sargasso, Torren IV, či Corson V.

Ratchet & Clank: Rift Apart nenadväzuje na reimagináciu prvého dielu z roku 2016, ale je pokračovaním titulu Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013, ktorý vyšiel pre PlayStation 3. Napriek tomu nie je nutné poznať udalosti, ktoré sa v rámci takzvanej Future ságy odohrali (to jest hry z éry PS3 – Tools of Destruction, Quest for Booty, A Crack in Time a zmienený Into the Nexus), autori totiž mysleli aj na nováčikov, hoci znalci série, pravdepodobne, predsa len ocenia niektoré veci viac. Novinka u nás vychádza 11. júna s českými titulkami, a to exkluzívne pre systém PlayStation 5.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!