Register

A password will be e-mailed to you.

Ak sa povie Left 4 Dead, okamžite si túto kooperatívnu zombie akciu vybavíte. Už prvý diel z roku 2008 zožal veľmi slušný úspech, no obzvlášť druhý diel zabodoval a popularitu si drží dodnes, i keď už to, samozrejme, nie je to, čo bývalo. A hoci sme tu za ostatné roky mali niekoľko pokusov a zvezenie sa na tomto úspechu, až duchovný nástupca menom Back 4 Blood vyzerá byť tým pravým orechovým.

Bodaj by aj nie, keď za titulom oznámeným v roku 2019 stojí Turtle Rock Studios, a teda tím, ktorý nám priniesol aj zmienený Left 4 Dead (no aj nie veľmi úspešný počin Evolve), i keď vtedy sa ešte štúdio volalo Valve South. Pôvodne sme sa hry mali dočkať už budúci mesiac, no po odklade sa tak stane 12. októbra, ak teda náhodou nedôjde k ďalšiemu odloženiu. A keďže vydanie sa pomaličky približuje, začali aj vývojári fanúšikom a hernej obci prinášať bližšie informácie ohľadom tohto očakávaného počinu.

Zatiaľ naposledy sa prihlásili s trailerom, ktorý nám predstavuje postavy, za ktoré si budeme môcť zahrať (takzvaný Cleaners), no ukážka dáva priestor aj opačnej strane barikády, a teda monštrám (Ridden), ktorým sa bude nutné postaviť na ceste za prežitím. Viac asi dodávať netreba.

Na záver už iba informácia, že Back 4 Blood si bude možné zahrať na takmer každej aktuálnej platforme s výnimkou Nintenda Switch. V októbri tým pádom bude možné vyraziť do boja na PC, PlayStatione 4, PlayStatione 5, Xboxe One, či Xboxoch Series X|S.

Komentuj!