Register

A password will be e-mailed to you.

Už prvý trailer, ktorým Insomniac Games oznámili Ratchet & Clank: Rift Apart, nám predstavil nového Lombaxa ženského pohlavia. Okrem toho však zostala táto postava zahalená rúškom tajomstva. Dnes už vieme, ako sa postava volá a i to, ako bude vyzerať hranie za ňu.

V prvom rade sme sa dozvedeli, že sa nová postava volá Rivet. Okrem toho však zatiaľ autori viac informácií o tejto bojovníčke z inej dimenzie taja, i keď to sa, pravdepodobne, taktiež zmení, a to už tento štvrtok, kedy dôjde na novú epizódu State of Play. Tá sa totiž bude venovať práve Ratchet & Clank: Rift Apart, keďže vydanie hry naplánované na 11. júna sa síce pomaly, ale isto blíži. Do štvrtka si budeme musieť vystačiť s novým trailer, ktorý na očakávaný titul láka ešte väčšmi.

Okrem toho sme sa dozvedeli, aké brnenia budú obsahom Digital Deluxe edície. Tých bude dokopy päť, a to Imperial, Scavenger, Android, Rebel a Hacker. Tie bezpochyby dobre poslúžia vo foto režime, nakoľko by inak nemali ovplyvniť samotnú hrateľnosť.

V tejto edícii ešte obdržíte digitálny art book, soundtrack, 20 jednotiek Raritia a samozrejme, samotnú hru. Ak by ste mali chuť si niektoré skladby zo soundtracku pustiť, môžete tak urobiť prostredníctvom Soundcloudu.

Vo štvrtok si v rámci State od Play budeme môcť pozrieť nových 15 minút gameplay záberov. Odkaz na vysielanie vám, samozrejme, prinesieme, akonáhle bude dostupný. Na záver iba dodáme, že hra bude obsahovať i českú lokalizáciu, aby si ju mohol užiť každý jeden hráč bez ohľadu jeho znalostí anglického jazyka.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!