Register

A password will be e-mailed to you.

Poľský Bloober Team majú hráči zafixovaný ako tím, ktorý vytvoril skvelý horor Layers of Fear. Z kvalitatívneho hľadiska stojí za zmienku aj titul Observer, no Layers of Fear 2 a aj relatívne nedávny Blair Witch sa už potulovali iba vo vodách mierneho nadpriemeru. Teraz začali lákať na nový projekt a ako sa zdá, mohol by mať spojitosť so zmieneným počinom Observer.

Ako môžete vidieť z nižšie priloženého tweetu na oficiálnom účte Bloober Teamu, štylizácia, popis obsahujúci napríklad >new_incoming_call_ (rovnako sa oficiálne píše i názov hry) a i hashtag cyberpunk naznačujú, že by mohol v susednom Poľsku vznikať ďalší Observer. Zatiaľ o hre nič nevieme a pokojne môže ísť o úplne novú značku, no titul z už predstaveného univerza dáva väčší zmysel.

Ak by aj išlo o titul zasadený do tohto sveta, určite sa stretneme s novou postavou, nakoľko herec Rutger Hauer, ktorý prepožičal ústrednej postave detektíva Daniela Lazarskeho vzhľad i hlas, už nie je medzi nami. Na viac podrobností si každopádne budeme musieť počkať, no ak máte tvorbu tohto tímu radi, prípadne sa vám páčil aspoň Observer, potom sa zrejme máte na čo tešiť.

Zdroj: Twitter Bloober Team

Komentuj!