Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Targem Games a Gaijin Entertainment prinášajú aktualizáciu 0.10.90 Witch Hunt pre post-apokalyptickú online akčnú hru Crossout. Bojovníci z pustatiny oslavujú Halloween zbieraním predmetov a vymieňajú ich za dekorácie na vozidlá v hispánskom štýle. Tieto dekorácie zahŕňajú populárne tacos, gitary a draka Quetzalcoatl.

Hráči, ktorí sa zúčastňujú udalosti Witch Hunt používajú pripravené vozidlá bez zbraní so zosilovačmi. Ich cieľom je zachytiť a udržať slávnostné balóny tak dlho ako je to možné, zatiaľ čo nepriatelia sa ich snažia dostať späť. Mapa je tiež plná slávnostných lebiek, ktoré vozidlá náhodne ozdobia, alebo aj nie: napríklad by mali poskytovať dočasnú ochranu, alebo pridajú zbrane do vozidla, ale niekedy môžu tiež spomaliť vozidlo, alebo k nemu pripojiť aktivovanú bombu. Každopádne, umieranie nie je zlé, keďže počet životov je neobmedzený. Najlepší hráči získajú zaujímavé predmety a vzácne ozdoby.

Tematický balík Day of the Dead ktorý obsahuje unikátne obrnené vozidlo Stalker je už  aktuálne prístupný v hernom obchode. Podľa povestí Stalker” patrí tajomnej Catrine – ktorá je duchom žijúcim v pustatine a pravidelne organizujúcim Halloween. Udalosť Witch Hunt a balík Day of the Dead sú dostupné v titule Crossout do 6. novembra 2019.

Komentuj!