Register

A password will be e-mailed to you.

Mortal Kombat 11 sa tento rok stal bezkonkurenčným kráľom svojho žánru, kedy vývojári z NetherRealm Studios priniesli výborný bojový titul plný brutálnych útokov a fatalít, ktoré sú pre sériu ikonické. Býva pritom nepísaným pravidlom, že sa nádielka bojovníkov rozširuje o takzvaný Kombat Pack, pričom ten prinesie unikátnych hostí medzi ostrieľaných a známych bojovníkov. Mená Kombat Packu boli najnovšie predstavené. 

Ilustračný obrázok to už prakticky prezrádza, no ak by vám vyššie prítomné tváre neboli známe, do uzavretých arén vstúpi Joker, Terminator T-800, Spawn, Shang Tsung (ten sa však už dá samostatne zakúpiť), Sindel a Nightwolf. Fialového princa zločinu snáď netreba predstavovať, pričom jeho príchod nie je až tak neočakávaný, nakoľko NetherRealm pracuje aj na sérii Injustice, čo je identická žánrovka, akurát s hrdinami z DC svetov. Tvorcovia boli v oblasti útokov pomerne kreatívni aj v tejto značke, no bude rozhodne zaujímavé vidieť tohto zloducha v akcii, keď má k dispozícii obrovské množstvo krvi a nepodlieha žiadnej cenzúre. Je však otázne, či bude jeho bojový systém identický, prípadne podobný tomu z Injustice, alebo vývojári prídu s niečím úplne novým.

Arnold vo svojej úlohe T-800 bude klasickým pomalým tankom. Gameplay videí sme sa nedočkali, ale je zrejmé, že bojovým štýlom bude pripomínať Jax Briggsa, ktorý nie je až tak nepodobný Terminátorovi. V ukážke sa táto ikona akčného science filmu predstavila s brokovnicou, takže si možno aj zastrieľame, prípadne bude pre tento kanón pripravená chutná brutalita. Nightwolf môže pre zmenu využívať sekeru a je balansom medzi svižným a strnulým bojovníkom. Sindel fanúšikom určite netreba predstavovať, pretože ju môžu poznať zo starších dielov, pričom jej bojový štýl sa, pravdepodobne, nebude meniť.

V prípade, že si chcete obohatiť solídnu súpisku bojovníkov, Kombat Pack vás vyjde na 39,99 €. S vydaným trailerom sa v hre objavil aj Nightwolf, T-800 dorazí 6. októbra, Sindel 26. novembra, Joker 28. januára a nakoniec 17. marca príde i Spawn. Samozrejme, predchodca dostal i druhý Kombat Pack, čiže sa naskytuje možnosť, že bude dovtedy predstavená nová šestica hrdinov. Isté to však, samozrejme, nie je.

Komentuj!