Register

A password will be e-mailed to you.

Začiatkom minulého roka vyšla pomerne zaujímavá hororová adventúra Remothered: Tormented Fathers, ktorá zaujala najmä hutnou atmosférou a hororovými momentami. Tvorcovia zo štúdia Stormind Games na konci predošlého počinu prisľúbili, že séria bude pokračovať i ďalším dielom. Ten bol predstavený na tohtoročnom Gamescome, kde sa objavil v mrazivom traileri. 

Remothered: Tormented Fathers svojho času prišlo s adventúrnym štýlom, ktorý vám dával minimálne možnosti obrany a preto bolo nutné skrývať sa pred nebezpečnými protivníkmi v skriniach, iných miestnostiach, prípadne ich rovno bodnúť nožom, no nikdy ich nešlo zabiť. Druhý diel ponesie podtitul Broken Porcelain a hoci sme zatiaľ nevideli oficiálne gameplay video, keďže bol zverejnený iba teaser trailer (a ten podľa všetkého obsahuje výhradne alpha zábery z hry), je zrejmé, že i ten sa bude niesť v podobnom duchu. Farebná paleta zostala zachovaná, vizuálne spracovanie sa príliš nezmenilo a koniec videa naznačuje, že tentokrát nás bude prenasledovať mohutný vrah v štýle Michaela Myersa zo série Halloween. Jeho poznávacím znakom je zrejme pískanie a z ukážky sa zdá, že práve to bude predznamenávať jeho príchod, pričom zvuková intenzita vás upovedomí o jeho vzdialenosti. Lokalita samotného diania je zatiaľ neznáma, no keďže naposledy sme mohli preskúmavať temnú a opustenú vilu, tu sa zrejme pozrieme do niečo podobne desivého.

Protagonistkou je znova žena, čo by mohlo prezrádzať, že i v treťom dieli trilógie sa zhostíte nežného pohlavia. Viac sme sa z teaser traileru naozaj nedozvedeli, avšak tento počin by mal vyjsť niekedy v priebehu budúceho roka. Na ďalšie hororové dobrodružstvo zo série Remothered sa môžu tešiť majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One, osobných počítačov a zrejme i Nintenda Switch, pretože príbehová prvotina od Stormind Games sa už 30. augusta 2018 dostane na túto platformu.

Komentuj!