Register

A password will be e-mailed to you.

Bývalý filmový režisér Josef Fares, ktorý presedlal na vývoj videohier si naozaj nedáva servítku pred ústa. A v novom rozhovore čo-to prezradil aj o jeho ďalšej prichádzajúcej hre.

Ak vám nehovorí nič meno Josef Fares, tak vedzte, že práve on stojí za skvelým titulom A Way Out. Okrem toho však pracoval aj na ďalšej zaujímavej kooperačnej adventúre Brothers: A Tale of Two Sons. Len nedávno bol tento svojský vývojár vyspovedaný a táto spoveď sam, samozrejme, týkala jeho ďalšej pripravovanej hry, na ktorej pracuje spoločne so štúdiom Hazelight Studios. Žiaľ, nebude to A Way Out 2. Opäť by sa však malo jednať o kooperačný titul, z ktorého máme byť podľa Faresovych slov, na prášky. Bude to niečo úplne iné, než A Way Out a do hry pribudne množstvo nových mechaník, ktoré nás budú prekvapovať každých tridsať minút. Aj vy ste už zvedavý, čo si pre nás tento vývojár chystá?

O akú hru sa presne jedná sa však stále nevie. Okrem toho sa Josef Fares objavil aj na konferencii v Barcelone, kde vychválil titul Marvel’s Spider-Man, ktorý bol podľa neho jednoznačne hrou roku 2019. Na druhú stranu pochválil aj God of War, kde podľa neho SIE Santa Monica Studio odviedli skvelú prácu a mierny odklon sa im skutočne vydaril. Na druhú stranu skritizoval Red Dead Redemption 2 a to najmä vďaka dĺžke, prílišnej podoby realite a časom stereotypu či monotónnych misií.

Komentuj!