Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Rocksteady pred desiatimi rokmi prinieslo hráčom titul Batman: Arkham Asylum, ktorým po mnohých rokoch dokázali, že hry podľa komiksov nemusia byť iba priemerné, či podpriemerné počiny. Vďaka tejto hre a jej ďalším pokračovanie sa Rocksteady dostalo na výslnie a hráči sa nevedia dočkať s čím prídu nabudúce. Skôr než však dôjde k oficiálnemu odhaleniu ich nového počinu si ešte raz budeme môcť pripomenúť vďaka ďalšej kolekcii.

Nejde však o žiadnu úplne novú kolekciu, pretože Batman: Arkham Collection už je na trhu od novembra minulého roku. V septembri tohto roku však dôjde na vydanie na fyzických nosičoch, takže ak preferujete “klasiku” miesto digitálu, bude toto vydanie určené pre vás. Hráči na PlayStation 4 sa navyše môžu tešiť na exkluzívny Earth 2 Dark Knight skin v Batman: Arkham Knight, ktorý je zatiaľ dostupný výhradne hráčom v Amerike. Európska časť fanúšikov sa tým pádom dočká tohto skinu po prvý raz.

Ak hrávate na Xboxe One a tešili ste sa, že by s vydaním tejto kolekcie mohla skončiť PlayStation 4 exkluzivita na dodatočný obsah pre Batman: Arkham Knight v podobe Scarecrow Nightmare misií, tak vás musíme sklamať, v tomto smere sa žiadne zmeny konať nebudú.

Hoci Batman: Arkham kolekcií bolo už niekoľko, stále sa nájde množstvo hráčov, ktoré skvelú trilógiu od Rocksteady nehralo, takže pre nich by mohlo ísť o zaujímavú ponuku. Je však trochu škoda, že konečne do kolekcie nebol zaradený aj Batman: Arkham Origins od WB Games Montréal, no nešlo o titul od Rocksteady.

Zdroj: Pushsquare

Komentuj!