Register

A password will be e-mailed to you.

The Last Of Us Part II rozhodne patrí medzi najočakávanejšie tituly tohto roka, ak nie desaťročia. Naughty Dog ohlásil začiatok vývoja už v decembri 2016 a vyzerá to, že ten sa pomaly blíži do úspešného konca. Čo teda naznačujú najnovšie informácie? 

Istý anonymný zdroj, ktorý o sebe tvrdí, že pochádza z blízkosti produkcie, prezradil, že Sony sa chystá vypustiť o hre viac detailov a to ešte pred E3 2019, ktorá sa bude konať v júni. Keďže zatiaľ okolo dátumu vydania panujú iba dohady, Sony by mohli prezradiť viac a to už čoskoro. Herná obec sa momentálne domnieva, že The Last Of Us Part II pôjde do predaja najneskôr behom budúceho roka. Avšak vzhľadom na porciu noviniek, ktorých sa máme dočkať ešte pred tohtoročnou E3, vyhliadky môžu byť optimistickejšie. Tvrdí to aj Aokiji, ktorý je spoľahlivým zdrojom z biznisu, aspoň podľa GamesRadaru.

Tieto informácie sú však aj logické pretože Sony sa vlastne E3 2019 ani nezúčastní. Pravdou ostáva, že E3 už stráca svoje pôvodné posolstvo o akcii, ktorá slúži na oznámenie noviniek a stáva sa z nej  snaha o čo najväčšiu šou.

Komentuj!