Register

A password will be e-mailed to you.

Ak ste ešte doposiaľ neokúsili kúzlo “Souls” série, ktorá mnoho hráčom robí vrásky na čele a spôsobuje šediny, teraz máte jedinečnú príležitosť. Pravdepodobne v rámci propagácie pred príchodom Dark Souls III spustil Golden Joystick Store rozdávanie kódov úplne zadarmo.

Získať hru nebude žiaden problém, jediné čo potrebujete je chvíľka Vášho času a následne trpezlivosť, keďže kód pre Steam verziu hry príde podľa oznámenia “až” do 7 dní.

Prvé čo musíte urobiť je kliknúť na tento odkaz, ktorý Vás presmeruje na stránku Golden Joystick Store. Následne uvidíte niekoľko kolóniek, ktoré je nutné vyplniť. V prvom rade je potrebný Váš e-mail, čo nebude problém, no kolónka číslo 2 nemusí byť jasná pre každého. Zistiť Vaše Steam ID pomôže nasledovné video:

Po skopírovaní linku Vášho profilu môžete využiť niekoľko serverov, ktoré Vám vygenerujú potrebný Steam ID. Využiť môžete napríklad steamid.co, no samozrejme jestvujú aj iné stránky, no načo zbytočne špekulovať.

Vygenerovaný Steam ID vložíte do kolónky číslo 2, následne vyberte svoju krajinu (platí iba pre používateľov z UK, respektíve Európy), vyplňte Captcha ochranu a voilá, máte hotovo.

Potom prichádza na rad Vaša trpezlivosť (asi tréning na samotnú hru), keďže kód by mal doraziť do zadanej e-mailovej schránky do 7 dní. A pozor, akcia by mala platiť pre hráčov od 16 rokov!

Komentuj!