Register

A password will be e-mailed to you.

Leto máme úspešne za sebou, aj keď vlny horúčav sa s nami zatiaľ veľmi nechcú rozlúčiť. Školáci sa vrátili do lavíc a rovnako aj herní vývojári, ktorí nám v najbližších mesiacoch prinesú mnoho očakávaných titulov. Mnoho z nich zavíta aj do predplatného Xbox Game Pass. Jeden z nich dokonca už dnes. Zatiaľ si však môžete zahrať Star Tracker a vžiť sa do roly vesmírneho kamionistu, keďže tento titul je už v predplatnom dostupný.

Poďme sa ale bližšie pozrieť, aké hry nám najbližšie dni prinesú. Tentokrát nás čakajú štyri tituly. Každá z hier je zástupcom iného žánru, preto veríme, že si táto ponuka nájde svojich priaznivcov. Po rokoch sa na scénu vracia Age of Mythology v tentokrát plnohodnotnom remasteri s označením Retold, úplne novou grafikou a niekoľkými novinkami. Zaspomínajte si na staré dobré časy s touto legendou medzi real-time stratégiami. Milovníci extrémnych športov si na svojich obrazovkách budú môcť zahrať Riders Republic a fanúšikovia železníc si budú môcť v simulátore Train Sim World 5 vyskúšať, aké je to byť „skutočným“ rušňovodičom.

Ale rozpíšme si všetky hry pekne po poriadku podľa časovej osi, kedy budú dostupné:

  • Star Trucker (cloud, konzoly a PC) – už dostupný
  • Age of Mythology: Retold (cloud, PC a Xbox Series X|S) – 4. september
  • Expeditions: A MudRunner Game (cloud, konzoly a PC) – 5. september
  • Riders Republic (cloud, konzoly a PC) – 11. september
  • Train Sim World 5 (cloud, konzoly a PC) – 17. september

Zároveň 15. septembra sa v predplatnom rozlúčime s nasledujúcimi hrami: Ashes of Singularity: Escalation, FIFA 23, Payday 3, Slime Rancher 2, SpiderHeck a You Suck At Parking.

Zdroje: Xbox Wire

Komentuj!