Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Saber Interactive po menších videách zameraných na zbrane, alebo nepriateľov, aktuálne zverejnili dlhší trailer, predstavujúci skutočne brutálny a krvavý boj v akčnej strieľačke Warhammer 40,000: Space Marine 2. V nej sa stanete legendárnym vesmírnym mariňákom Titom a postavíte sa húževnatým rojom Tyranidov.

K dispozícii budete mať všestranný arzenál vrátane reťazového meča, ťažkého boltera s vysokou kadenciou, granátometu a plazmovej pušky. Zbrane môžete kombinovať a užívať si nielen boj tvárou v tvár, ale aj bezpečnejší boj na diaľku. Space Marine 2 ponúkne približne 12-hodinovú príbehovú kampaň, ktorú môžete absolvovať sami alebo až s dvoma ďalšími hráčmi.

Zážitok dopĺňa akcia PvE (hráči proti umelej inteligencii) na šiestich jedinečných mapách a súboje PvP (hráči proti sebe) v režimoch Annihilation (Team Deathmatch), Seize Ground (Domination) a Capture and Control (King of the Hill). Vývojári neskôr v ďalších updatoch pripravia aj nové mapy PvP a misie Operations (PvE).

Warhammer 40K: Space Marine 2 vyjde 9. septembra 2024 na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S s českými titulkami.

Komentuj!