Register

A password will be e-mailed to you.

Jedna z najzaujímavejší akcií roka 2022 konečne prichádza na platformy zeleného (aktuálne príjemne sa rozrastajúceho) Microsoftu. Strieľačka zbierala výborné známky a hoc doposiaľ videla iba PlayStation, Nintendo a osobné počítače, najnovšie si ju zahrá už úplne každý bez ohľadu na preferované zariadenie.

Neon White bol určitým zjavením. Kombinoval totiž prvky first person shooter žánru s časovým prechádzaním levelov. Tie bolo nutné pokoriť, čo možno najrýchlejšie, nakoľko výsledné hodnotenie sa odvíjalo práve od počtu minút či sekúnd. Vďaka tomu vznikla umne spracovaná platformová hra s šikovným dizajnom, nápadmi a hlavne vysokou mierou adrenalínovej zábavnosti.

Ostatne, metascore o hodnote neuveriteľných osemdesiatdeväť percent (PC) hovorí samé za seba. K tomu si viete prirátať aj atraktívnu premisu, v rámci ktorej sa snažíte vykúpiť z pekla tým, že skosíte zopár démonov priamo v nebi. Dostatok týchto pošpinených duší vám pritom zaistí miestenku rovno vedľa Gándhího. To je snáď dostatočná motivácia, aby ste sa adekvátne snažili, no nie?

Projekt štúdia Angel Matrix dorazí na Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S už jedenásteho júla 2024. Pripraviť sa naň môžu aj majitelia predplatného Game Pass, kde sa titul objaví rovno day one. Dáte šancu tejto svojskej záležitosti, prípadne vás podobné frenetické projekty až tak nezaujímajú? Určite sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky