Register

A password will be e-mailed to you.

Univerzum temnoty opätovne preberá žezlo a hlási sa o slovo. Krvilační upíri prichádzajú späť na videoherné obrazovky, pričom uzatvoria sériu započatú ešte v roku 2019. Čo od novinky čakať?

V prvom rade možno zmieniť, že ide o pomyselnú trilógiu vizuálnych noviel s nutnosťou rozhodovať sa v konkrétnych situáciách. Jednotka i jej samostatné rozšírenie situujú rozprávanie do známeho Veľkého Jablka, pričom finále tento trend rozhodne neporuší. Nesie totiž príhodný názov Reckoning of New York.

Hrateľnosť bude rovnaká ako minule. Primárne ide o šikovne napísané dialógy a rôzne komploty medzi dostupnými postavami. Vašou úlohou je nadchádzajúce udalosti v zdraví prežiť a súčasne si aj zaistiť adekvátnu pozíciu v komplikovanej hierarchii mýtických bytostí sajúcich bordovú tekutinu ako dobre vychladený džús. Obe predchádzajúce časti zbierali jemne nadpriemerné známky a v určitých kruhoch sú považované za solídne oddychové záležitosti ponúkajúce trochu iný zážitok než tradičný mainstream.

Reckoning of New York má na herné platformy prísť čoskoro, fixného dátumu vydania sme sa, žiaľ, nedočkali. Každopádne, máme potvrdené, že projekt dorazí na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Xbox Series X, Nintendo Switch, pričom vynechané nebudú ani osobné počítače. Dáte tejto textovej adventúre šancu, prípadne vás politické intrigy nesmrteľných bytostí príliš nezaujímajú? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!