Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte v decembri sme vás informovali, že na The Game Awards bol oznámený singleplayerový titul Jurassic Park: Survival. Odvtedy bolo pomerne ticho, ale nedávno server IGN predsa len zverejnil hŕstku nových informácií.

Jurassic Park: Survival vychádza z pôvodného filmu Jurský park z roku 1993 a tak nemôžu chýbať ikonické miesta typu návštevníckeho centra alebo výbehu pre Tyrannosaura, avšak tentoraz nám vývojári chcú ukázať aj doposiaľ nevidené časti ostrova. Podľa vývojárov je samotný ostrov rovnako dôležitou súčasťou hry, ako zostava postáv a dinosaurov. Kreatívny riaditeľ Oliver Hollis-Leick pritom redakcii serveru IGN prezradil, že k rozšíreniu dôjde aj v tomto prípade, takže hlavná hrdinka Maya Joshi nebude jedinou postavou, s ktorou sa pri hraní budeme môcť vôbec po prvýkrát zoznámiť. Na podrobnosti o ďalších postavách a o nováčikoch v tíme prehistorických jašterov si ale budeme musieť ešte počkať, rovnako ako aj na nové videoukážky.

Vývojári zo Saber Interactive potvrdili, že Jurassic Park: Survival nevyjde počas roku 2024, ale dorazí niekedy až v nasledujúcich rokoch vo verziách pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky