Register

A password will be e-mailed to you.

Veľké akčné RPG zo sveta Harryho Pottera sa nezadržateľne blíži na naše herné platformy. A to je zrejme hlavný dôvod prečo sme sa dočkali nového traileru, ktorý láka na strasti v najprestížnejšej čarodejníckej škole na svete.

Tentokrát nečakajate žiaden gameplay. Koniec koncov, ako už názov, prezrádza, ide o tematickú cinematic ukážku, ktorá má iba nalákať, no reálne nič z hry neukazuje. Každopádne, ide o pomerne efektný let sovy skrz lokácie hry ako takej, pričom asi nie je ťažké uhádnuť, kam operenec smeruje.

Áno, v pazúroch drží list o prijatí na čarodejnícku školu, ktorý nepochybne obdrží naša hlavná postava. Tú si sami vytvoríme a, dokonca, budeme jej príbeh formovať rozhodnutiami. Titul sa aktuálne javí atraktívne a hoci pri Avalanche Software ťažko povedať či môžeme očakávať jasnú kvalitu, potenciál počinu odoprieť nemôžeme.

Kedy sa teda dozvieme niečo viac o výsledných kvalitách Hogwarts Legacy? V tomto prípade je to trochu komplikované. PlayStation 5, PC, Xbox Series S a Xbox Series X verzie dorazia už čoskoro, presnejšie 10. februára 2023. Verzie pre PlayStation 4 a Xbox One by podľa aktuálnych autorských prepdokladov mali vyjsť 4. apríla 2023, no a nakoniec sa svojej iterácie dočká i Nintendo Switch, kde najväčší strach hráčov spôsobuje audiovizuálne spracovanie, ktoré bude musieť byť výrazne okresané. Každopádne, táto edícia je naplánovaná na 25. júla 2023.

Komentuj!