Register

A password will be e-mailed to you.

Ako sa očakávalo a naznačil i leaker The Snitch, Sony oznámila rozšírenie Burning Shores pre Horizon Forbidden West, ktoré si budeme môcť zahrať 19. apríla 2023 na konzolách PlayStation 5. Hoci pôvodná hra vyšla i pre PS4/PS4 Pro, DLC už na minulú generáciu nedorazí. Aloy bude tento raz cestovať do nového nebezpečného regiónu južne od krajov klanu Tenakth.

Rozšírenie má podľa informácií obsahovať pútavý príbeh, ktorý bude nadväzovať na koniec Horizont Forbidden West, pričom stretneme nové postavy, zažijeme nové dobrodružstvá, no o ďalšie detaily sa autori podelia až neskôr.

Guerrilla Games však prostredníctvom PlayStation.Blogu prezradili, že ich kreatívna vízia pre Burning Shores je nasledovná – má ísť o ambicióznu expanziu, ktorá zavedie Aloy do ruín Los Angeles. Je to zarastené a rozbité mesto, ktoré možno preskúmať skrz vodu alebo na chrbte Sunwinga. V jeho tieni ale číha obrovská hrozba, ktorú musí Aloy prekonať s využitím všetkých svojich zručností a schopností. Aby autori technicky a kreatívne dosiahli túto víziu, urobili ťažké rozhodnutie zamerať všetko svoje úsilie na vytvorenie neuveriteľného zážitku výhradne pre konzolu PlayStation 5. Ako sa im to podarí zvládnuť sa dozvieme budúci rok.

Komentuj!