Register

A password will be e-mailed to you.

Polovicu marca už máme úspešne za sebou, ale čaká nás ešte jeden posledný týždeň. Tento mesiac vyšlo viacero skvelých titulov a niekoľko ďalších ešte vyjde. Omnoho suchší bude apríl, takže sa na to vopred pripravte. Poďme sa ale teraz pozrieť, čo také zaujímavé sa dnes udialo. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Nová hra dvojice Kena a Roberty Williamsovcov (séria King’s Quest) ponesie názov Colossal Cave 3D Adventure. Pôjde o 3D verziu legendárnej textovej adventúry a mala by vyjsť v strede roka 2022.
  • Ak ste sa tešili, že si v rámci titulu Hogwarts Legacy zo sveta Harryho Pottera zahráte i metlobal, nateraz to tak vonkoncom nevyzerá. FAQ na oficiálnych stránkach totiž nič podobné nenaznačuje, čo sa však v budúcnosti môže zmeniť.
  • Platforma GOG aktuálne umožňuje zakúpiť a vyskúšať si pripravované zľavnené tituly v rámci veľkého jarného herného festivalu pod názvom Games Festival – Spring Edition. Celkový počet zľavnených titulov presahuje číslo 4 000.
  • CD Projekt RED sa nechal počuť, že novo oznámený herný prírastok do zaklínačskej série zrejme nebude exkluzivitou pre žiadny obchod. Hoci bude hra vyvíjaná na Unreal Engine 5 od Epic Games, nemáme očakávať, že hra bude dostupná len na Epic Games Store.
  • Prvé DLC k českej budovateľskej stratégii Nebuchadnezzar s názvom The Adventures of Sargon vyjde už s updateom 1.4. Vývojári sa prostredníctvom neho rozhodli do hry pridať bojovú stránku, ktorá v hre oproti stratégiám ako Caesar chýbala.
  • Elex II vyšiel ešte len pred tromi týždňami, no hra sa už dočkala tretej aktualizácie, čo dokazuje, v akom stave bola hra, bohužiaľ, vydaná. Veríme, že vďaka práci vývojárov si toto RPG lepšie užijete.
  • Ghostbusters sa pomerne nedávno vrátili na filmové plátna. Aktuálne bol oznámený aj nový herný titul s názvom Spirits Unleashed. Pôjde o kooperatívnu FPS, v ktorej sa stretnete so starými známymi duchmi a postavami.
  • Hráčska komunita sa nesmierne teší na ukrajinskú hru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ktorá bola už tento rok raz odložená. Vzhľadom k situácii na Ukrajine však nebolo doteraz isté ako to s týmto titulom bude. Podľa najnovších informácií sa celé štúdio GSC Game World má presťahovať do Česka.
  • Activision sa vždy rád chytí každej príležitosti, ako zarobiť. Aktuálne majú v pláne pridať do svojich Call of Duty hier skin s podobou Snoop Dogga. Daný skin bude k dispozícii v priebehu apríla. Najprv bude dostupný v Call of Duty Mobile a to už 1. apríla.
  • Nielen Epic Games si dávajú načas s vylepšovaním svojho obchodu. Rovnako je na tom aj svetový gigant Nintendo. Až po dlhom čase pridali do svojho obchodu funkciu, vďaka ktorej si môžete usporiadať zakúpené hry do priečinkov podľa vašich vlastných predstáv.  

Komentuj!