Register

A password will be e-mailed to you.

Ukrajinskí vývojári zo štúdia Best Way potvrdili prácu na pokračovaní vcelku úspešnej real-time stratégie Men of War z roku 2009. Podobne ako v prípade predchádzajúcej časti, aj vývoj Men of War II bude zastrešovať ruská vydavateľská spoločnosť 1C Company.

Samozrejme, opäť sa môžeme tešiť na autentické kampane z obdobia 2. svetovej vojny, širokú paletu jednotiek, máp, či herných režimov. Tie sa budú skladať z dvojice kampaní (za Sovietsky Zväz a Spojencov) a z co-op a PvP modov. Chýbať by nemal ani herný editor, umožňujúci vytvárať vlastné unikátne mapy.

Otázkou zostáva, či vývojári plánujú zachovať vysoko nastavenú náročnosť minulých dielov, alebo uprednostnia nároky mladších hráčov. Vzhľadom k tomu, že RT stratégie v súčasnosti nepatria k najpopulárnejším herným žánrom, môžeme predpokladať, že druhý zmienený krok by nemusel viesť k požadovanému úspechu. K čomu treba prirátať aj možnosť, že by mohol popudiť veteránov, ktorí by sa tak následne mohli sťažovať na zjednodušovanie. Preto predpokladáme, že Men of War II zostane verný svojim koreňom a prinesie autentický hardcore zážitok aký aj od neho fanúšikovia očakávajú.

V každom prípade, to sa s istotou dozvieme až niekdy v roku 2022, kedy má Men of War stanovený dátum vydania.

Komentuj!