Register

A password will be e-mailed to you.

Výpredaje digitálnych titulov sú už neodlúčiteľnou súčasťou herného biznisu. Každoročne a pravidelne sa stretávame s vianočným, novoročným, prípadne letným šialenstvom zliav, kedy získavame hry za zlomok pôvodnej ceny. GOG.com sa však tentokrát rozhodlo potešiť všetkých milovníkov, konkrétnejšie milovníkov hier, takže poľskí správcovia spustili valentínsky výpredaj. 

Zlacnenia sa dočkalo viac ako sto počinov, pričom najvyššie zvýhodnenia siahajú až k deväťdesiatim percentám, čo je viac než potešujúce. Deluxe edícia starosvetského RPG Divinity: Original Sin II s kvantom poctivo nahovorených dialógov, pedantne zapracovaným súbojovým systémom a tonou herného obsahu, ktorý vám môže vydržať pokojne dve stovky hodín a vďaka svojej flexibilite bezpochyby i o niečo viac. Nie nadarmo si od nás Divinity II odnieslo tak gigantickú známku. Nepochybne atraktívny zástupca žánru môže byť váš za 22,49 €, nakoľko sa dočkal 50% zľavy. Obľúbené Stardew Valley, ktoré dokáže sprostredkovať hodiny a hodiny pestovania vlastnej záhrady, zápasenia s nebezpečenstvami prítomného sveta a aj cestovania naprieč veľkým svetom je k zakúpeniu za 8,39 € vďaka 40% zľave.

Zabúdať by sme nemali ani na Lego Star Wars III – The Clone Wars, ktoré si so 65% zvýhodnením zakúpite za 6,39 €. Ultimátna kolekcia všetkých Trine titulov sa dočkala 46% zľavy a môže byť vaša za 26,99 €. Retro adventúra Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry momentálne disponuje 40% zľavou, čiže je k získaniu za 17,99 €. Nakoniec tu máme niečo pre FPS pôžitkárov, presnejšie brutálnu akciu Shadow Warrior 2 Deluxe, ktorá sa dá hrať aj v kooperačnom režime. Tú si momentálne kúpite za 11,79 €, nakoľko jej bola uštedrená 75% zľava.

Ponuky sú určite lákavé, i keď nie práve najrozsiahlejšie. V prípade, že vás zaujíma kompletný výpis zvýhodnených hier, nájdete ho priamo na tomto odkaze. S vyberaním a následnou kúpou dlho neotáľajte, keďže sa jedná o kratší výpredaj. Skončí sa už v pondelok, teda 17. februára 2020, presnejšie o pätnástej hodine poobede. Tento termín síce nie je príliš vzdialený, avšak myslíme, že vám ponúkne dostatok času na vybranie si toho správneho titulu k zakúpeniu.

Komentuj!