Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Assassin’s Creed si dáva tento rok pauzu a v Ubisofte sa už, pravdepodobne, pripravujú na vydanie titulu Watch Dogs 3. Na internete sa objavili prvé obrázky a informácie naznačujúce Assassin’s Creed: Ragnarok.

Zatiaľ čo prvé obrázky z nového dielu tejto populárnej série boli dhalené ako nepravé, o informáciách by to nemuselo nutne platiť. To znamená, že nový diel by sa mal skutočne nazývať Assassin’s Creed: Ragnarok a mali by sme v ňom nazrieť do sveta Vikingov. Samotný svet by mal byť tentoraz ešte o niečo masívejší a hlavná postava, ktorou by mal byť spojenec známeho Ragnara Lodbroka, by sa mala pohybovať rovno po územiach Veľkej Británie, Nórska, Švédska, Dánska a Fínska. Tie by od seba mala deliť rozľahlá morská plocha, takže úplne naprázdno nevyjdu ani tí, ktorí z predošlých dielov obľúbili lode.

Hra však nemá klásť až tak veľký dôraz na námorné súboje, skôr na exploráciu. Tá má byť navyše podporená úplným vytratením otáznikov z mapy. Každá oblasť má inak zahŕňať niekoľko osídlených území, ktorých ekonomickú situáciu bude možné sledovať a následne vylepšovať. Nebudú chýbať ani boje armád, ktore sa prvýkrát objavili v aktuálnom dieli s podtitulom Odyssey. Čo sa týka samotného vydania, hry by sme sa mali dočkať behom roku 2020 a to na tradičných platformách, čiže PC, PlayStation 4 a Xbox One. No súčasne sa dá predpokladať, že jeho autori, ktorým by malo byť štúdio Ubisoft Montreal, sa budú snažiť o vydanie na novej generácii konzol. Priložené obrázky boli súčasťou tohto úniku, avšak tie sú podľa všetkého podvrh.

Komentuj!