Register

A password will be e-mailed to you.

Konzola Sony PlayStation je s Gran Turismom neodmysliteľne spätá už 20 rokov. Prvý diel totiž vyšiel v roku 1997. Odvtedy sa každá generácia PlayStationu dočkala regulérnych dvoch dielov, pričom popri tom vychádzali aj rôzne menšie ochutnávky. PlayStation 4 však aj takmer štyri roky od vydania stále na svoje Gran Turismo čaká.

Fanúšikovia Xboxu One si každoročne užívajú jednu Forzu, i keď sa strieda serióznejšie poňatá odnož Motorsport s odľahčenejším Horizonom. Hráči na PlayStation 4 však na Gran Turismo stále čakajú, keďže štúdio Polyphony Digital, známe svojim perfekcionizmom hru neustále odkladá. Práve prebiehajúci beta test však naznačuje, že k ďalšiemu odkladu by už dôjsť nemalo.

Hoci sa na tlačovej konferencii Sony na tohtoročnej E3 Gran Turismo Sport neobjavilo, súčasťou pre-show však bolo. V rámci nej sme dostali nový trailer, ktorý v svojom závere oznamuje “Fall 2017”. Hry by sme sa teda mali dočkať už túto jeseň, i keď stále netušíme konkrétny dátum. Snáď sa ho dozvieme čo najskôr, fanúšikom totiž dochádza trpezlivosť. A niektorým už došla dávno…

Komentuj!