Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie mestskej akcie WATCH_DOGS dorazilo na pulty obchodov minulý rok v novembri, pričom išlo o pomerne veľký krok vpred v porovnaní s prvý dielom. My sme sa na hry pozreli aj v recenzii a ak ste ju náhodou prehliadli, určite zamierte na tento odkaz, kde zistíte, aký názor má Matty na tento titul.

V prípade, že ste hre nedali šancu kvôli zlej skúsenosti s prvý dielom, teraz máte šancu na nápravu, nakoľko si WATCH_DOGS 2 môžete zahrať úplne zadarmo. Áno, tušíte správne, je v tom aj menší háčik, ktorý spočíva v tom, že hranie hry je časovo obmedzené. Konkrétne si môžete zahrať tri hodiny, no na druhú stranu, čo sa týka obsahovej stránky, tu vás nebude obmedzovať takmer nič. Ak si však budete chcieť skúsiť multiplayer, bude nutnosť mať predplatené PS Plus v prípade PlayStationu a Xbox Live Gold v prípade Xboxu One. Singleplayer však bude dostupný bez akéhokoľvek obmedzenia, takže netreba zbytočne váhať.

WD2

Aby to celé nevyznelo veľmi pozitívne, máme aj zlú správu, a to pre hráčov na PC, kde sa podobná vec zatiaľ neplánuje. Pravdepodobne je to kvôli tomu, aby nedošlo ku cracknutiu hry.

Pre hráčov na konzole PlayStation 4 je už táto trial verzia dostupná, no hráči na Xboxe One budú musieť počkať do budúceho týždňa, konkrétne do 24. januára, kedy sa skúšobná verzia hry sprístupní aj pre nich.

Zdroj: Blog.Ubi

Komentuj!