Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle ponúkne každý mesiac minimálne jeden balík, ktorý stojí za to. Tentokrát bola zverejnená ďalšia zaujímavá ponuka. Najnovší balík nazvaný “Best of 2016” pravdepodobne bude stáť za vašu pozornosť, pretože obsahuje hneď niekoľko zaujímavých kúskov.

Názov balíku značí, že tentokrát si pre nás obchod pripravil známe hry. Nachádzali sa už totižto v predchádzajúcich akciách a z tých najlepších balíkov minulých mesiacov je tak k dispozícií vždy 1 vybraná hra. Dohromady tak vzniká zaujímavá ponuka, veď posúďte sami.

V najnižšej úrovni, dostupnej za minimálne 1 dolár, sa nachádzajú 3 hry. Victor Vran je podarené akčné RPG z Bulharska, ktoré atmosférou pripomína napr. Van Helsinga. Druhou hrou je RPG Evoland 2. Jedná sa o pokračovanie, ktoré dotiahlo zaujímavé prvky prvého dielu. Môžete si tak užívať, ako sa postupne pri prechode hrou bude zlepšovať grafika od 8-bitových pixelov až po moderný kabát. Tretia hra je menej známa, avšak o to zaujímavejšia. Else Heart.Break() je 3D adventúra, kde budete prekonávať prekážky pomocou hackovania a primitívneho programovania. Navyše hra plynie v reálnom čase, takže si musíte svoj denný rozvrh strážiť.

evoland2Prostredná vrstva môže byť vaša za prekonanie priemernej zaplatenej sumy. Aj tu nájdete 3 hry. Jednou z nich je online survival hra Rust, ktorá sa na Steame teší pozitívnym ohlasom, aj keď zatiaľ iba v Early Access verzii. Veľmi zaujímavou položkou je Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition. Túto hru by ste za takú prijateľnú cenu hľadali len ťažko a bola by škoda ju neskúsiť. Tvorcovia z Harebrained Schemes totiž už po tretíkrát dokazujú, že ich počiny sú vysoko zábavné. Treťou hrou je Stronghold Crusader 2. Túto značku budú poznať zrejme starší hráči, avšak pre neznalých len dodám, že sa jedná o podarenú real-time stratégiu z obdobia križiackych výprav. Najvyššia vrstva obsahuje za 10 dolárov jednu hru. Tou je Homeworld Remastered Collection, vysoko chválený remaster klasík, ktoré pozná veľa pamätníkov. Pri kúpe hráč dostane prvý aj druhý diel v novom aj starom kabáte, takže si môže vybrať, čo mu viac vyhovuje.

Vcelku podarený výber rýchlo nadobúda nové a nové predané kusy, takže by ste sa mali poponáhľať. Priemerná cena totiž zatiaľ stúpala pomerne rýchlo nahor.

Komentuj!