Register

A password will be e-mailed to you.

Od dnešnej polnoci sa začala predávať dlho očakávaná tretia Mafia. Launch zatiaľ prebehol bez väčších problémov, i keď niečo by sa samozrejme našlo. Nespokojnosť hlásia predovšetkým hráči na PC, keďže túto verziu sužuje niekoľko menších a jeden väčší problém.

Tie menšie problémy sú spájané najmä s technickou stránkou. V prvom rade hlásia problémy hráči používajúci monitory s pomerom strán 21:9. Hra momentálne v tomto pomere strán nebeží úplne korektne, dochádza k orezanie časti scény a hráči tvrdia, že je to vďaka tomu nehrateľné. Ak máte takýto monitor doma, tak sa nemusíte báť, hrateľné to určite je. Niekoľko hráčov na Steame taktiež napísalo, že titul má občas problém s desynchronizáciou zvuku, no nemalo by ísť o nič vážne.

Ďalší problém je opäť z kategórie menej závažných. Jedná sa o zámok snímkovania, ktorý hru nepustí cez 30 snímkov za sekundu (FPS). Je pritom jedno, či máte doma priemerný počítač, alebo hernú mašinu za niekoľko tisícoviek, zatiaľ sa musíte uspokojiť s touto hodnotou. Nejde však o veľký problém, nakoľko už onedlho vyjde aktualizácia, ktorá snímkovanie odomkne. Autori už majú túto aktualizáciu pripravenú, v súčasnosti sa testuje a ak všetko dopadne dobre, v dohľadnej dobe bude vypustená do sveta. A možno k tomu dôjde už tento víkend.

lincoln

Horšie to však je s problémom, ktorý síce nehlásia všetci, no o to závažnejší tento neduh je. Ide o padanie hry. Čo tento problém spôsobuje zatiaľ nie je zrejmé, nakoľko hra vyšla iba pred pár hodinami, no musíte s tým skrátka počítať. Môže sa však stať, že budete patriť medzi hráčov, ktorým sa padanie hry vyhne.

Vy ste na tom ako? Už ste sa do tretej Mafie pustili? Trápi Vás (okrem zámku FPS) niektorý z uvedených problémov? Baví Vás hra? Dajte nám vedieť do diskusie.

Komentuj!