Register

A password will be e-mailed to you.

Posledné dni je internet plný hry The Witcher III, najmä teda v súvislosti s prichádzajúcim rozšírením Blood and Wine / O víne a krvi. Dôkazom je určite aj náš server, no niet sa čomu čudovať, popularita tejto značky je enormná. Ako už býva zvykom, väčšina hier dostáva pred svojim vydaním launch trailer a rozšírenie Blood and Wine / O víne a krvi nie je v tomto smere výnimkou.

Launch trailer sa iba dnes objavil na oficiálnom YouTube účte The Witcher a asi všetci si všimnú veľký nápis “Final Quest”, ktorý značí rozlúčku s Geraltom. Nejeden hráč budúci týždeň prestane vnímať okolitý svet a ponorí sa do Toussaintu, kde podľa tvorcov máme čakať minimálne 30 hodín zábavy. Ak sa o rozšírení chcete dozvedieť viac, určite neprehliadnite naše predošlé články. Poďme už ale na spomínaný launch trailer, ktorý bez pochýb vyzerá výborne, i keď zvolená hudba pravdepodobne nepoteší všetkých. Čo tam ale po hudbe, keď ten zvyšok nemá chybu…

Na posledné Geraltove rozšírenie sa určite bližšie pozrieme v recenzii, na ktorú sa môžete tešiť. Zatiaľ však nezostáva nič iné ako čakať a postupne odpočítavať čas, ktorý do vydania zostáva.

Komentuj!