Register

A password will be e-mailed to you.

Beat ’em up skákačka Knack patrila medzi launchové tituly konzoly PlayStation 4. Napriek tomu, že sa nejednalo o žiadnu bombu a hodnotenia boli poväčšinou iba nadpriemerné, svojich fanúšikov si táto postavička našla. Tí môžu začať pomaly očakávať Knackov návrat, nakoľko podľa najnovšieho úniku to vyzerá tak, že nás čaká pokračovanie…

3D animátorka menom Mindy Liang pracujúca v spoločnosti XPEC Entertainment Inc. na svojom profile v službe LinkedIn prezradila, že od mája minulého roku pracuje na cutscénach a animáciach postáv pre titul Knack 2. Samozrejme, po úniku tejto informácie do sveta došlo k miernemu premazaniu profilu Mindy, avšak čo sa raz dostane na internet, to tam aj zostane.

XPEC Entertainment je taiwanská spoločnosť, ktorá pomáha pri vývoji hier, mimo iné v súčasnosti spolupracujú aj na Final Fantasy XV. Taktiež vytvárajú aj vlastné tituly, takže v tomto smere nejde o žiadnych nováčikov.

Zatiaľ sa nikto k informácii o vzniku Knack 2 nevyjadril, no je iba otázkou času, kedy dôjde k oficiálnemu odhaleniu (pravdepodobne sa tak stane na E3). Prvý diel vytvorila japonská pobočka SONY – SCE Japan Studio, pričom na čele vývoja stál Mark Cerny, ktorý v minulosti pracoval na hrách ako Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Jak & Daxter, Ratchet & Clank, Killzone 3 či God of War III. Zatiaľ nie je jasné, kto stojí za vývojom druhého dielu, no túto informáciu sa pravdepodobne až do oznámenia nedozvieme.

Komentuj!