Register

A password will be e-mailed to you.

Uplynulý týždeň sa priniesol o titule Quantum Break mnoho nových informácií. Remedy Entertainment, tvorcovia legendárneho Max Paynea alebo Alana Wakea pomaly, ale isto odhaľujú zo svojho najnovšieho počinu viac a viac detailov. Dnes tu máme nové gameplay ukážky…

Titul Quantum Break mal byť pôvodne jedna z najväčších XBOX One exkluzivít tohto roku, no už vieme, že titul dorazí aj pre PC. Novinkou je taktiež ohlásená podpora cross-buy (zakúpite pre jednu platformu, obdržíte aj pre druhú) a cross-save medzi XBOX One a PC, takže si pokojne môžete hru rozohrať na PC a pokračovať na XBOXe (prípadne naopak). Ide o pomerne veľký krok v rámci hernej scény, prepojenie konzolového a PC trhu je vďaka tomuto kroku Microsoftu na novej úrovni.

Aby sme ale nezahovorili to, kvôli čomu tu máme dnešný článok. Ide o nové gameplay video, ktoré odhaľuje necelých 7 minút priamo z hry. Vo videu sa pozrieme na univerzitnú pôdu a uvidíme aj jednu z časových hrátok, a to nahliadnutie do minulosti. Hráč vďaka tomu môže vidieť, čo sa v danej lokalite odohralo pred jeho príchodom, a taktiež získať nápovedu, kam by mali smerovať jeho ďalšie kroky.

Quantum Break príde na trh 5. apríla pre PC a XBOX One.

Komentuj!