Register

A password will be e-mailed to you.

Hororová trilógia Terrifier si našla svoje publikum, hoci v globále nejde o ktovie ako kvalitné kúsky (ak vám ale stačí braková zábava, potom asi áno), no autorom sa minimálne podarilo stvoriť zaujímavú postavu, a to klauna menom Art. Je pravda, že Art sa predstavil už v krátkometrážnych počinoch The 9th Circle a Terrifier, no až filmová trilógia priniesla klauna v takej podobe, ako ho dnes pozná väčšina fanúšikov hororového žánru. Ten má podarený dizajn a neštíti sa zmasakrovať hocikoho, kto sa mu postaví do cesty a je asi každému jasné, že sa s ním nevidíme v aktuálnom filme naposledy.

Ostatne, v septembri bolo tvorcom značky potvrdené (Damien Leone), že chystá Terrifier 4, ktorý má predstavovať záver franšízi, ale tak vieme ako to v hororovom žánri chodí, no nie? Art sa však skôr než vo filme vráti vo videohre Terrifier: The ARTcade Game, ktorá bude budúci rok dostupná na Steame, Nintende Switch, PlayStatione 5 a Xbox Series X|S. Hráči preberú úlohu Arta, ktorý naruší natáčanie filmov o jeho vlastných hrozných činoch. Namiesto toho, aby kamery zachytili fingovaný teror, Art bude likvidovať hordy policajtov, hasičiek, kameramanov, kaskadérov, maskérov a dokonca aj nič netušiacich civilistov.

Hráči môžu tiež spolupracovať až s 3 hráčmi v chaotickom lokálnom kooperatívnom režime. Každý herný mód ponúkne jedinečné výzvy a možnosti, ako hrať spolu alebo proti sebe. Ako sa očakáva, hráči budú mať k dispozícii množstvo zbraní – od motorových píl po sekáče, aby ste mohli meniť svojich nepriateľov na krvavú kašu. Fanúšikov asi zamrzí, že nepôjde o hru v modernej grafike, kde by masakrovanie vyniklo, pretože pixel art predsa len nebude až tak efektný, ako napríklad Unreal Engine, no čo sa dá robiť. Snáď pôjde aspoň o fajn beat ’em up, ktorý nebude stáť iba na gejzíroch pixelovej krvi, avšak to sa ukáže až časom.

Zdroj: Bloody Disgusting

Komentuj!