Register

A password will be e-mailed to you.

Chemical Agents, tak znie názov nového prémiového warbondu mieriaceho do Helldivers II. Hoci hra aktuálne neprežíva najlepšie obdobie a počty hráčov sú na doterajšom minime, už 17. septembra dorazí do hry veľký patch, ktorý v mnoho odzrkadlí požiadavky hráčov z komunity, pričom iba o dva dni dorazí aj nový warbond.

Aktualizácia urobí veľké úpravy v zbraniach, penetrácii brnenia, úprave ohňa, keďže posledná veľká aktualizácia tento aspekt pokazila, no zmien bude podstatne viac. Autori pomaly zverejňujú detaily, no všetko bude zverejnené v utorok. Medzitým však došlo aj na oznámenie nového warbondu, ktorý sa zameria najmä na likvidáciu nepriateľov za pomoci plynu.

Samozrejme, k dispozícii budú sety brnenia AF-50 Noxious Ranger a AF-02 Haz-Master, plášte, bannery, emote a víťazné pózy, pričom nebude chýbať ani titul Expert Exterminator a farebný patern pre Pelicana-1, Hellpody a Exosuity. Okrem toho dostaneme nové zbrane ako TX-41 Sterilizer, Guard Dog AX/TX-13 Dog Breath, granát G4 Gas a pištoľ P-11 Stim. Nové brnenia budú mať aj novú pasívnu vlastnosť Advanced Filtration, ktorá bude helldivera chrániť pre toxickým účinkom plynu.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!