Register

A password will be e-mailed to you.

Autori Little Nightmares a pokračovania prenechali v prípade tretieho dielu žezlo vývojárom zo Supermassive Games, pričom bolo dobre známe, že oni chystajú niečo úplne nové. To je síce pravda, ich novinka REANIMAL nenadväzuje na predošlú tvorbu, avšak na druhej strane, ak by sa hra volala Little Nightmares, asi by to nikomu neprekážalo.

REANIMAL bude na základe dostupných informácií temná hororová adventúra, ktorá sa odohráva na ostrove plnom znetvorených a pokrútených zvierat. Hru si možno užiť sólo alebo v kooperácii dvoch hráčov (lokálne alebo online). Príbeh sleduje brata a sestru, ktorí sú uväznení v nočnej more na svojom domovskom ostrove. Ich cieľom je zachrániť svojich nezvestných priateľov, prežiť útoky monštruóznych tvorov a odhaliť tajomstvá toho, čo sa na ostrove deje.

Ostrov bude možné preskúmavať po súši aj po mori, čo umožňuje pohyb loďou aj pešo. Hoci hra vyzerá byť prevažne lineárna, vývojári tvrdia, že obsahuje množstvo odbočiek a vedľajších oblastí na objavovanie. Štúdio Tarsier Studios zdôrazňuje, že v hre REANIMAL kladú dôraz na napätie a atmosféru, pričom hra má temnejší a drsnejší tón než ich predchádzajúce tituly. Dátum vydania aktuálne známy nie je, no nápis “coming soon” naznačuje, že by sme nemuseli čakať pridlho. Titul mieri na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Komentuj!