Register

A password will be e-mailed to you.

Overwatch s hrdinami z komiksových stránok sa postupne predstavuje. Respektíve, približuje nám postavy, ktoré budeme už o pár mesiacov plne ovládať. Otázkou zostáva či tento hero shooter môže konkurovať vyššie zmienenému gigantovi.

Je pravdou, že Marvel pod taktovkou Disney posledné roky výrazne tratí, projekty na seba nezarobia a len málokto tomuto zoskupeniu (aktuálne) predpovedá dobrú budúcnosť. Niečo podobné nič nemení na tom, že v rámci herného média sa im spravidla darí. Nie nutne komerčne (Midnight Suns), avšak častokrát prichádzajú s naozaj kvalitnými hrami ako Spider-Man 2 či Guardians of the Galaxy.

Otázkou je či aj táto nadchádzajúca záležitosť namúti na poliach svojho žánru dostatok vody. Predsa len, v priebehu akéhokoľvek kalendárneho obdobia vychádzajú desiatky live service počinov. Mnohé z nich neprežijú ani prvotný polrok. Pekným príkladom je Helldivers 2, ktoré raketovo vystrelilo, avšak (aj zásluhou kontroverzií zo strany Sony) stabilne upadá.

Všetko bude závisieť od hrateľnosti a zábavnosti Marvel Rivals. Ukážky pôsobia freneticky, avšak ohlasy z internetových kútov hľadia na projekt viac-menej kritickým okom. A práve veľká komunita je základom úspešného multiplayerového základu. Bez nej sa nikam nepohnete.

Vývojársky NetEase plánuje doručiť zoskupenie hrdinov na osobné počítače, PlayStation 5, Xbox Series S ako aj Xbox Series X. Uzavretá beta podľa správ prebehne dvadsiateho tretieho júla 2024, kedy definitívne rozsúdime či má táto gameplay premisa potenciál alebo nie.

Komentuj!