Register

A password will be e-mailed to you.

Ani francúzsky Ubisoft nezanevrel na tradičné letné prezentovanie herných noviniek. Medzi zástupom veľkých projektov sa objavilo i oficiálne príbehové DLC k minuloročnému počinu Avatar: Frontiers of Pandora. Čo nám odhalil trailer?

Pomyselný balíček nesie názov The Skybreaker. Ukážka neprichádza s prevratným množstvom invencií, no minimálne láka na naozaj nádherné kulisy vychádzajúce z populárneho sveta Jamesa Camerona. Čo sa týka hrateľnosti, môžete očakávať svižné prestrelky, preháňanie sa skrz pestrofarebné lúky a polia, pričom nechýba ani nové príbehové pozadie.

Vývojári sa, žiaľ, nijako nevyjadrili k dĺžke rozšírenia či jeho obsahu. Ak však vychádzame z rokov minulých, môžeme sa domnievať, že nás čaká zhruba päť až šesť hodín trvajúca kampaň ťažiaca z funkčnej hrateľnosti pôvodného projektu postavenom na klasickom princípe moderných Far Cry.

Keď už nič iné, vydavatelia rovno prezradili dátum vydania, ktorý v podstate klope na dvere. Dodatok bude sprístupnený už šestnásteho júla 2024, pričom je súčasťou klasického Season Passu, no kúpite ho aj samostatne.

Ak vám náhodou predtým ušla naša recenzia originálnej hry, dávame ju do pozornosti. Môžeme povedať, že hoci cítiť z projektu istú schematickosť, stále ide o zručne spracovanú akciu z pohľadu prvej osoby. Pustíte sa do digitálnych kútov planéty Pandora, prípadne vás takto štylizované dobrodružstvo neláka? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!