Register

A password will be e-mailed to you.

Máme za sebou ďalší týždeň, ktorý mal so sebou aj veľmi príznačnú tématiku. Nakoľko máme dnes Halloween, veľké množstvo hier k tomu prispôsobili svoju atmosféru. Poďme si teda pripomenúť kto naskočil na vlnu strašenia a okrem toho si pripomenúť ešte pár ďalších zaujímavostí.

  • Do viacerých titulov zavítali halloweenske festivaly. Ak ste fanúšikmi a máte vo svojej kolekcie niektoré z nasledujúcich titulov, máte tak možnosť si užiť trošku strašidelnej zábavy. Informovali sme o tituloch: Cult of the Lamb, Fall Guys, Minecraft a Overwatch 2. Detaily ohľadom eventov nájdete, keď kliknete na jednotlivé linky.
  • Tam však téma Halloween nekončí. Kým hry prinášajú svoje strašidelné festivaly, Steam a GOG spustili svoje veľké strašidelné výpredaje. Ak vám teda náhodou chýba nejaká strašidelná hra vo vašej knižnici, máte možnosť využiť veľké strašidelné zľavy. Tak hurá na to. Detaily o vybraných tituloch opäť nájdete v našich článkoch, keď využijete priložené linky.
  • O príjemné halloweenske prekvapenie sa nám postarali ale aj Epic. Medzi svoje najnovšie hry zadarmo zaradili aj hororovú novinku Saturnalia. Ak ste teda boli plní očakávaní na tento titul, môžete si ho do 3. novembra 2022 stiahnuť zadarmo. Spolu s ďalším titulom, ktorého názov sa dozviete, keď kliknete sem. To je z halloweenskej tématiky všetko, poďme sa pozrieť na ostatné zaujímavosti.
  • Štúdio CI Games nám predstavili detailnú časovú os s ich plánmi na najbližších 5 rokov. Podľa všetkého pracujú na veľkom množstve nových titulov, ktoré k nám budú postupne prichádzať. Potrebné informácie sme pre vás spracovali v našom článku.
  • Nedávno sme informovali, že CD PROJEKT RED majú rozpracovaných až 5 nových titulov. Spomínali sa aj novinky do série Witcher a dočkali sme sa v tomto smere niekoľkých noviniek. Všetko sa dozviete, keď kliknete na nasledujúci link.
  • Poľskí tvorcovia Achara Studios priniesli reveal trailer na RPG novinku REPO MAN. Oficiálny dátum vydania zatiaľ nie je známy, no titulu by sme sa mali podľa predbežných informácií dočkať niekedy budúci rok. Trailer, plus ďalšie detaily nájdete, keď kliknete sem.
  • Sci-fi plošinovka Somerville sa nám pripomenula v novom traileri. Rovnako sa v ňom objavil aj dátum vydania, ktorý je oveľa bližšie, než by sme si mohli myslieť. Všetko podstatné sa dozviete v našom článku.
  • Striking Distance Studios sa rozhodli, že v Japonsku ich pripravovaný hororový titul The Callisto Protocol nevyjde. Napriek tomu, že je titul dokončený, všetko zmenila jedna dôležitá vec. O čo ide? To sa dozviete, keď kliknete sem.
  • Zakladatelia Rocksteady Studios Sefton Hill a Jamie Walker sa po osemnástich rokoch opustiť svoje štúdio. Vedenia po nich preberajú ďalší zo zakladateľov, konkrétne Nathan Burlow. Čo to pre štúdio znamená a ako to vyzerá s pripravovanými titulmi? Dozviete sa, keď kliknete na nasledujúci link.
  • A máme tu aj novinky ohľadom štvrtého pokračovania série Dragon Age s podtitulom Dreadwolf. Podľa dostupných informácií sa tento týždeň dostala hra do alfa míľnika vývoja. Čo to znamená? Kliknite na nasledujúci link.

Komentuj!