Register

A password will be e-mailed to you.

Company of Heroes 2 patrí k tým najlepším real-time stratégiám z prostredia druhej svetovej vojny. No a tento nepochybne kvalitný titul je zase raz k dispozícii zdarma, teda aspoň na určitý čas.

Pokiaľ by ste o Company of Heroes 2 nikdy nepočuli, vedzte, že sa jedná o hardcore strategický titul. Pozriete sa v ňom na východný front a na konflikt medzi nemeckou a sovietskou armádou. Čakajú na vás známe konflikty v singleplayerovej kampani, ktoré potrápia vášho vnútorného stratéga a preveria schopnosť taktizovať, mať prehľad nad situáciou a zvládnuť i nepriaznivé okolnosti. Musíte totiž ovládať množstvo jednotiek, či už tie tankové, prípadne pešiakov, ostreľovačov a tak ďalej. Počin od štúdia Relic Entertainment sa tešil veľkému úspechu a teda sa dočkal aj niekoľkých rozšírení, pričom jedno z nich pridalo aj západný front.

V prípade, že holdujete tomuto žánru, Company of Heroes 2 môžete získať priamo prostredníctvom Steamu. Stačí kliknúť na priložený odkaz, prihlásiť sa do svojho účtu a kliknúť na zelenú ikonku s nápisom Install Game. Hra následne zostane už navždy vo vašej hernej knižnici. Mimochodom, v rámci tejto špeciálnej akcie je k dispozícii aj datadisk Ardennes Assault. Určite by ste sa však mali poponáhľať, keďže titul bude dostupný zdarma iba do 31. mája 2021, kokrétne do 19:00 nášho času.

Komentuj!