Register

A password will be e-mailed to you.

Tento týždeň sa Fortnite komunitou a vlastne aj celým svetom niesla správa o smrti mladého hráča menom Bogdan Akh. K podrobnostiam sa nedávno vyjadril aj jeho kamarát a spoluhráč menom Dominik Beckmann známy ako RazZeroOo.

Dominik najprv nechcel zverejňovať bližšie informácie o smrti dobrého kamaráta, už len z rešpektu k jeho rodine a blízkym. Tí si podľa neho zaslúžili počuť smutnú správu od blízkej osoby a nie prečítať si ju na internetovom portáli a najmä preto sa k ničomu nevyjadroval. Bogdana priatelia vždy opisovali ako človeka s veľkým srdcom a odhodlaním. Mal neustále chuť zlepšovať sa vo Fortnite a skutočne drel, aby bol lepším hráčom. Mnohým vraj pomohol a jednalo sa o milého človeka, aspoň tak tvrdia jeho švédski i európski spoluhráči, keďže sa radil k hviezdam, ktoré pochádzali z týchto končín. Jeho energia, skúsenosti, no i nadšenie pre Fortnite sa prejavovali aj v jeho YouTube videách.

Obaja kamaráti, Bogdan a RazZeroOo, sa pred nejakou dobou zúčastnili na TwitchCon Tournament v San Jose, teda v Kalifornii. Podarilo sa im získať nie najhoršie osemnáste miesto, pričom za svoju snahu boli odmenení desiatimi tisícmi amerických dolárov, čo je pomerne pekná suma. S napätím a pod veľkým stresom trénovali na finálne tohto turnaja, no a po jeho skončení sa odobrali na svoju izbu, kde išli spať, pričom sa dohodli, že nasledujúce ráno pôjdu na výlet v San Jose.

Bohužiaľ k výletu už nedošlo, nakoľko len dvadsaťjeden ročný Bogdan sa nedožil ďalšieho rána. Momentálne iba môžeme špekulovať, či sa mu stal osudným enormným stres alebo niečo iné. Fortnite komunita už aj začala spisovať petíciu za pridanie takzvaného “back to lobby” emoticonu, keďže sa jedná o známu frázu, ktorú Bogdan používal po zabití protivníka a týmto krokom by si ho mohli uctiť aj Epic Games. Pokiaľ chcete petíciu podporiť, môžete tak učiniť po kliknutí na odkaz. Celá tragická udalosť, pochopiteľne, zasiahla všetkých jeho blízkych a my im nemôžeme popriať nič iné, ako úprimnú sústrasť.

Komentuj!