Register

A password will be e-mailed to you.

Total War Saga: Troy nás vezme do obdobia antiky, helenistického Grécka a hrdinov, ktorých mnohí poznajú z diel Homéra Iliada a Odysea. A nové videá ukazujú práve tieto zábery.

Creative Assembly sa rozhodlo vydávať nové Total War hry v menších kúskoch, v takzvaných ságach. Po trochu slabšej ságe z Británie (našu recenziu nájdete na tomto odkaze), ale za to skvelom titule Three Kingdoms (recenzia tu) prichádza na rad Trója. Hra opäť ponúkne nové kampaňové mechaniky a hrdinov, okolo ktorých bude sústredený príbeh. Na jednej strane budú stáť Gréci a oproti nim sa postaví sila z Tróje.

Asi najznámejším hrdinom bude nepochybne Achilles, ktorý sa zameria na boj proti iným hrdinom. Agamemnon zasa vynikne rekrutovaním vazalov a Odysseus zasa dokáže posilniť mestá a usadlosti. Menelaus dokáže verbovať jednotky a to zo spektra hociktorej zo spriatelených frakcií. Podobne na tom budú so svojimi schopnosťami aj Paris, Hector Aeneas a ďalší. Viac vám zrejme napovie video. Na Total War Saga: Troy sa môžeme tešiť už 13. augusta 2020 na Epic Store, kde by sa mala objaviť počas prvého dňa zdarma.

Komentuj!