Register

A password will be e-mailed to you.

Ak patríte medzi hráčov, ktorí si z času na čas radi zmenia farbu svojej PlayStation 5, prípadne si pridáte do zbierky nejaký nový DualSense ovládač, opäť raz budete mať tú príležitosť. Epizóda State of Play totiž neponúkla iba pohľad na hry, ale aj novú farebnú edíciu bočníc pre PS5 (modelový rad Slim) a DualSense ovládač.

Kolekcia s názvom Chroma Collection prinesie tri nové farby, ktoré sa lesknú, trblietajú a menia farby z každého uhla. Ak máte doma pôvodnú PlayStation 5, Sony podľa všetkého na daný model bočnice v nových farbách už vyrábať nebude, čo je veľká škoda a i neférové voči zákazníkom, ktorí by o nové farby mali záujem, no s tým už nič nenarobíme.

Podobne ako aj pri predošlej kolekcii farieb, i tento raz bude predaj rozdelený na dve časti. Príslušenstvo vo farbách Chroma Pearl a Chroma Indigo totiž bude uvedené na trh 7. novembra 2024, no Chroma Teal (zelená farba) dorazí až 23. januára 2025. Ovládače sa budú predávať za odporúčanú maloobchodnú cenu 79,99€, bočné kryty vyjdu záujemcov na 64,99€. Predobjednávky odštartujú 3. októbra.

Zdroje: State of Play, PlayStation.Blog

Komentuj!