Register

A password will be e-mailed to you.

Univerzum Jamesa Camerona žije primárne vďaka prvým dvom filmom, na ktorých pracoval tento kráľ sveta podmaňujúci si kiná a divácke peňaženky ako nikto pred ním (a zrejme ani po ňom). Okrem videohier, komiksov či kinematografických spracovaní sa tento temný svet dočká animovanej adaptácie. Čo prezradila oficiálna ukážka?

Režisérom osemdielneho seriálu je Masashi Kudō, niekdajší tvorca charakterov pre hit Bleach. O pohyb farebných obrázkov sa postaralo Production I.G, seriálový Ghost in the Shell: Stand Alone Complex alebo Blood+. Nemusíme sa preto obávať zručností hlavnej autorskej sily. Za prichádzajúcou novinkou stoja veľmi šikovné ruky, ktoré viackrát v minulosti potvrdili, že ide o talentovaných realizátorov žánrových príbehov od výmyslu sveta.

Trailer samotný je plný brutality a neriedenej akcie, čo je výborné. Ostatne, podobné anime záležitosti sa nemusia až toľko báť ratingu a môžu si dovoliť omnoho morbídnejšie kreácie ako obrovská produkcia určené do zatmavených kinosál. Uvidíme však či nám niečo zásadné ponúkne príbeh, ktorý je za tie roky slušný neporiadok, kde jednotlivé časti negujú tie predošlé. Samozrejme, mimo ikonických dielov pod vedením železného Jima.

Terminator Zero k nám dorazí dvadsiateho deviateho augusta 2024. Ako sme už vyššie zmienili, produkuje ho gigant Netflix, ktorý má za posledné obdobia šikovnú ruku pri obdobne štylizovaných adaptáciách, tak snáď bude pokračovať v nastavenej kvalitatívnej latke. Odpoveď na túto otázku sa dozvieme už čoskoro.

Komentuj!