Register

A password will be e-mailed to you.

Kromlech je akčná adventúra s RPG prvkami od štúdia Perun Creative, odohrávajúca sa v upadajúcom fantasy svete. Tvorcovia v popise hry píšu, že svet, v do ktorého je Kromlech zasadený, kedysi pod vedením a ochranou bohov prosperoval a rástol. Tento zlatý vek sa však čoskoro skončil, keďže plamene vojny spálili krajinu a zasiali chaos. Bohovia sa odmlčali a svet zachvátilo zlo, pričom jedinú nádej pre umierajúci svet predstavuje hrdina Cronach.

Tvorcovia sľubujú komplexný bojový systém, ktorý odmeňuje presnosť a zručnú hru. Bitky majú byť rýchle a smrtiace pre vás aj vašich nepriateľov, aby odrážali brutálnu divokosť sveta. Za správnych okolností však môže bitka skončiť jediným dobre miereným úderom. Ďalej sa hovorí o rozhodnutiach hráča, ktoré majú mať výrazný vplyv na chod sveta. Za pozornosť určite stojí tvrdenie vývojárov, že svet sa má aj meniť fyzicky, kedy budú osady a obydlia opúšťané a postupne upadať do ruín a počet nepriateľov sa má zvyšovať a násobiť.

Kromlech by mal vyjsť niekedy v roku 2024 na Steame, pričom za pozornosť nepochybne stojí, že by mal disponovať aj českými titulkami. Pozrite si filmovo spracovaný trailer na túto hru, ktorý nám síce neodhaľuje nič z hrateľnosti, no ponúka celkovú predstavu o hernom svete a jeho charakteristických črtách.

Komentuj!