Register

A password will be e-mailed to you.

Po dvoch betách, množstve marketingových materiálov, solídnych traileroch i pozitívnych ohlasoch, konečne nastal čas vycestovať do útrob pekelných a vrátiť diabla na miesto, z ktorého vzišiel. Aktuálna Diablo IV ukážka sa snaží nalákať posledných hráčov na Early Access predtým než plnohodnotne vyjde.

Nepochybne už aj vás zmietla vlna pozitívnych reakcií plávajúcich k nám zo zahraničných webov. Štvrtý virtuálny diabol je evidentne zásadným hitom s výbornými hodnoteniami, ktoré hovoria jasne – na tento akčný PRG zážitok sa oplatilo celé tie roky čakať.

Pokiaľ ste sa obávali kvalít alebo váš vnútorný hráč nadobudol pocit, že pôjde o sklamanie, ktoré sa pôvodným záležitostiam nedokáže vyrovnať, zrejme môžete zahodiť všetok ostych. A v prípade, že si ešte stihnete zaobstarať ultimátnu edíciu, do hrania a preskúmavania kobiek sa viete pustiť okamžite.

Inak projekt oficiálne vychádza šiesteho júna 2023, kedy sa zrejme vyskytnú ďalšie pády a problémy so servermi, keďže sa do projektu pustia stovky a tisíce zanietených hrdinov. Ak teda nevrlo očakávate novinku v pekelnej sérii, kupujte kým sa dá. Na záver dávame do pozornosti trailer, ktorý predbežný prístup vyzdvihuje a odhaľuje pritom pasáže z hry, ktoré pôsobia naozaj dobre.

Plánujete výlet do krvavých a grotesknom opradených stien a koridorov dávno zapadnutých prachom a zapáchajúcich po smrti a zle? Dajte nám vedieť prostredníctvom komentárov.

Komentuj!