Register

A password will be e-mailed to you.

Bojové pole 2042 nedopadlo podľa nemalých predstáv a očakávaní nadšencov. Šlo o pomerne zásadný prepadák, ktorý kritika i bežní hráči absolútne strhali. Napriek tomu k minimálnemu vykúpeniu došlo a projektu sa podarilo nájsť si vlastnú komunitu fanúšikov, opraviť technické nedostatky (hoci od ideálu má titul ďaleko) a aspoň pridať tabuľky – áno, tento Battlefield pri štarte nedisponoval hlásičom skóre, ktorý by vám podával jasnú informáciu o zabitiach, smrtiach a asistenciách. Aktuálne EA a DICE lákajú na piatu sezónu.

Znova ide o efektnú ukážku, ktorá ale zachytáva presne nula percent čistej hrateľnosti. V podstate možno hovoriť o veľkej a nepretržitej akčnej scéne vytvorenej výhradne pre účely traileru. Čo však po obsahovej stránke? Na čo sa môžu hráči pripraviť.

Podľa všetkého dostaneme novú mapu nesúcu názov Reclaimed, nebudú chýbať ani prídavky a záplava kozmetických predmetov (pochopiteľne platených), pomocou ktorých sa budete vedieť od konkurencie odlíšiť a ukázať im, že ste v Battlefield 2042 predsa len utratili o korunku či dve viac. Ďalej by malo dôjsť na limitované eventy a i prerábku mapy Hourglass či loadoutu vozidiel.

Kedy teda vypukne sezóna nesúca názov New Dawn? Začne už o pár dní, presnejšie siedmeho júna 2023, pričom momentálne nevieme do akého dátumu vlastne potrvá. Budete jej venovať svoju pozornosť alebo ste už na akčný multiplayer based titul celkom zanevreli? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!