Register

A password will be e-mailed to you.

Leto sa blíži, koniec školského roka taktiež, a to znamená, že je pre nami mesiac jún. S ním prichádza aj obmena hier v katalógu PS Plus, kedy májové hry GRID Legends, Chivalry 2 a Descenders vystriedajú tri nové tituly. Tento raz v Sony vsadili na žánrovú pestrosť, takže každý jeden titul je od toho druhého veľmi odlišný.

NBA 2K23 | PS4, PS5

Ponuku otvára najnovší ročník virtuálneho basketballu od 2K, ktorý je, ako každý rok, skvelý a to najlepšie, čo si možno zahrať, obzvlášť keď konkurencia ani neexistuje.

Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5

Vyhnite sa chybám z minulosti a vybudujte vlastný Jurský svet pre dinosaury aj návštevníkov v pokračovaní manažérskej simulácie Jurassic World Evolution od spoločnosti Frontier z roku 2018. Pracujte po boku ikonických postáv z filmov, vrátane Dr. Iana Malcolma (s hlasom Jeffa Goldbluma) a Claire Dearingovej (s hlasom Bryce Dallas Howardovej) a stvorte svoj vlastný park plný prehistorických jašterov.

Trek to Yomi | PS4, PS5

Trek to Yomi je mimoriadne štylizované akčné dobrodružstvo, ktoré sleduje príbeh Hirokiho počas jeho pádu proti silám zla. Zažite jeho hrdinský návrat, aby splnil svoj sľub a zachránil ľudí, ktorých prisahal chrániť.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!