Register

A password will be e-mailed to you.

Sony každoročne usporadúva akciu Days of Play, ktorá prináša fanúšikom značky PlayStation výborné zľavy. Tento rok tomu nie je inak, takže ak máte zálusk na hry, headset Pulse 3D alebo predplatné PlayStation Plus, zbystrite pozornosť.

Od dnešného dňa až do 12. júna môžete nakúpiť výhodnejšie, než inokedy. V rámci Days of Play ponúkajú lokálne obchody konzolu PlayStation 5 s mechanikou za pôvodnú cenu 499.99€, takže ak ste doposiaľ váhali, akcia môže rozhodovanie uľahčiť. Za akciovú cenu možno aktuálne zakúpiť aj headset Pulse 3D, ktorého cenovka klesla z 99.99€ na 79.99€. Netreba však váhať dlho, pretože zľava platí buď do 12.6. alebo do vypredania zásob.

Okrem toho aktuálne možno získať aj predplatné PS Plus, a to vo všetkých variantoch. Zľava je vo výške 25%, takže ročné predplatné PS Plus Premium aktuálne stojí 99.99€, čo vyrovnáva neakciovú cenu za PS Plus Extra. Ak upgradujete zo základného členstva, 25% zľavu možno získať aj na jedno, troj a dvanásťmesačné predplatné, v opačnom prípade je v akcii iba ročné predplatné. PlayStation Plus Extra na rok aktuálne možno miesto spomínaných 99.99€ kúpiť za 74.99€, základný variant pre zmenu stojí 44.99€ a nie 59.99€ ako štandardne.

V zľave je, ako už bolo spomenuté množstvo hier, a to ako vo fyzickej podobe (first-party tituly, ponuku nutno prezrieť vo vašom obľúbenom obchode) ale aj digitálnej, kde je zliav omnoho viac. Za výhodnejšiu cenu nájdete aj najnovšie hry od PlayStation Studios ako God of War Ragnarök, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West, The Last of Us Part I a mnohé ďalšie. Pohopiteľne, akcie sa vzťahujú aj na počiny tretích strán, takže možno ušetriť pri nákupe napríklad remaku Dead Space, Dead Island 2, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, Call of Duty: Modern Warfare II, Metro Exodus za 5.99€, no i Resident Evil Raccoon City Edition, ktorá za necelých 15€ obsahuje remake Resident Evil 2 a 3. K dispozícii je naozaj veľké množstvo hier, rozšírení, špeciálnych edícii či in-game predmetov, takže bezpochyby každý jeden z vás nájde niečo pre seba.

Zdroje: tlačová správa, PlayStation.Blog, PlayStation SK

Komentuj!