Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadnym tajomstvom, že nadchádzajúci projekt z animovaného pavúčieho univerza je produkovaný priamo japonskou firmou Sony, ktorá doňho vkladala veľké nádeje. A podľa úvodných reakcií sa to asi vyplatilo, nakoľko projekt v recenziách skóruje a zrejme sa mu bude dariť aj v komerčnej sfére. Aby vlastník konzol PlayStation ešte väčšmi nalákal hráčov i filmových fanúšikov na animované šialenstvo, vypúšťa prostredníctvom svojho oficiálneho YouTube kanála video ukazujúce nám kúsok filmu.

Ukážka má asi minútu a pol zachytáva pomerne atypickú lúpež jedného z ústredných protagonistov. Animácia je (podľa očakávaní) brilantná, plná detailov i skrytých odkazov. Ohlasy z tuzemska i zahraničia však hovoria, že špecifický štýl animácie vo filme niekedy pôsobí mierne kontraproduktívne, pretože je až prirýchly a deje sa toho v ňom naozaj veľa, takže oko akéhokoľvek diváka vlastne ani nemá šancu všetko na jedno pozretie zachytiť. Napriek tomu nás ale podľa všetkého čaká výborný zážitok a ďalší kvalitný prírastok do úspešnej rodiny pavúčích mužov.

Na úplný záver firma upozorňuje na svoj prichádzajúci titul s názvom Marvel’s Spider-Man 2, ktorý sa iba pred nedávnom predviedol vo výbornej ukážke nabitej akciou, humorom a neočakávanými dejovými zvratmi. Súčasne text opätovne potvrdzuje, že počin k nám dorazí už túto jeseň a to exkluzívne pre platformy PlayStation 5. Fixného dátumu vydania sme sa ale stále nedočkali. Tak či onak, zájdete na Spider-Man: Across the Spider-Verse do kina?

Komentuj!